Du er her: 

Fjordpastoratets Kirkehøjskole

Det tværgående aktivitetsudvalg for Fjordpastoratets menighedsråd har tilrettelagt tre højskoleeftermiddage, som foregår om lørdagen hhv på Alrø, i Torrild og i Ørting. Hver højskoledag starter kl. 13 og varer til ca. kl. 17. Der er to ting på programmet hver gang, og der serveres kaffe i pausen.

Pris 200 kr for alle tre arrangementer incl. kaffe. Beløbet gælder, selv om du kun vil deltage en enkelt gang. Der betales kontant eller ved mobilepay ved første fremmøde.

Tilmelding sker hos: Inge Kjær Nielsen, inge.kjaer.nielsen@hotmail.com Tlf: 2658 9431

31/10-20 i Alrø Forsamlingshus fortæller Almaz Mengesha om sit omskiftelige og indimellem dramatiske liv fra barndommen i Etiopien til Aarhus Byråd, og “Den nye Salmetrio” spiller koncert.

NB: arrangementet kan trods de nye corona-stramninger gennemføres som planlagt, og der tages selvfølgelig højde for afstand mv., så alle trygt kan deltage. 

30/1-21 i Torrild Forsamlingshus er der to foredrag med Ivar Brændgaard om “Værdier, der ikke kan måles eller  vejes eller købes for penge” og Kasper Bro Larsen om “Rembrandt som bibelfortolker”.

20/3-21 i Ørting Sognehus er der “Musiktime” ved Jesper Moesbøl og foredrag med Birgitte Rosager Møldrup om “Liv til kirken eller en kirke til liv – hvad er meningen med en kirke på landet?”

Læs mere om hvert arrangement i kirkebladet.

Del dette: